web

Gratis verzending in Nederland, Belgïe en Duitsland

Top 5 beste sportuitrusting voor thuis - HappyGetFit

Wil je sporten maar heb je geen tijd om naar de sportschool te gaan? Hier zijn de adviezen van happygetfit Omdat ik fit wilde blijven en mezelf fysiek in stand wilde houden, heb ik me 2 jaar geleden aangemeld voor de sportschool. Helaas heb ik na 2 maanden al niet de tijd genomen om er te komen (ik had 20 minuten rijden en dichterbij had misschien een verschil gemaakt). Dat is dus € 550 die ik heb uitgegeven voor ongeveer 10 sessies. Au! € 55 per sessie, ik kreeg geen rendement op mijn 1 jaar abonnement. Toen ik bij een vriendin op bezoek was, merkte ik dat ze een elliptische trainer in huis had. Ik had het eerder gezien, maar had er nog niet echt op gelet. Ze vertelde me dat ze het een jaar geleden had gekocht en dat ze het om de dag gebruikt tijdens het dutje van haar kleine meisje. Dit is dit model (op happygetfit.com). Na onze discussie over het onderwerp en na persoonlijke reflectie, besluit ik om mijn eigen sportapparaat voor thuis te kopen. Ja, maar wat te kiezen? Welk sportapparaat kiezen? Ik heb geen plek zoals in een sportschool en ik kan het me financieel niet veroorloven om 3 of 4 verschillende apparaten te kopen.

 

1- De roeier

De roeier is een van de beste thuissportuitrustingen. Het zorgt ervoor dat 80% van de lichaamsspieren intensief werken. Het is niet mijn favoriete of meest populaire apparaat, maar het is de meest effectieve hometrainer voor gewichtsverlies en spieropbouw. De roeier is het apparaat dat door de meeste atleten wordt gebruikt bij fysieke voorbereiding. Het kiezen van de juiste roeier kan het verschil maken, in feite zijn er verschillende weerstandstechnologieën te koop. Als je een stille roeier wilt, neem dan een magnetische roeier, voor echte weerstand, neem een ​​luchtmodel, als je een roei-ervaring wilt, neem dan een watermodel enz ...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2- De elliptical trainer

De elliptische trainer zorgt voor beweging halverwege tussen een stepper en een hometrainer. Zonder specifieke medische reden is 3/4 van de gebruikers vrouw. Waarom? Omdat de elliptische trainer is geprezen om zijn beweging die in wezen de dijen en billen traint voor betere rondingen (maar ook terloops de armen, kuiten en buikspieren). De elliptische trainer neemt vloeroppervlak in beslag. vergeet niet om er een plaats voor te reserveren in uw huis, want het is een apparaat dat niet gemakkelijk te verplaatsen is. Overweeg ook om een ​​model te kiezen met programma's op het scherm om de inspanning te variëren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3- The exercise bike

De hometrainer is erg populair in Frankrijk en er worden wekelijks duizenden exemplaren van verkocht. Ze zijn populair vanwege hun lage aanschafkosten en vanwege de kleine hoeveelheid ruimte die ze innemen. Ze zijn over het algemeen opvouwbaar. Houd er rekening mee dat de oefenbeweging saai kan zijn en alleen het onderste deel van het lichaam werkt. Overweeg om naar het hogere segment te gaan door een hometrainer met soepeler trappen te kiezen met een zwaarder vliegwiel en een scherm met ingebouwde programma's om uw inspanningen af ​​te wisselen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4- De loopband

Een ander zeer populair trainingsapparaat in de sportschool is de loopband. Het grote voordeel van dit apparaat is dat het het hele jaar door kan draaien bij elk weer, droog en warm. Deze oefening traint het onderste deel van het lichaam. De loopband wordt door iedereen gewaardeerd en aangepast. De eerste prijs matten hebben kleine motortjes en kleine loopbanden die alleen geschikt zijn om op te lopen. Als je wilt rennen en volledig wilt profiteren van de helling, afwisseling van snelheid en demping, moet je het bereik vergroten.

 

5- De  stepper

De stepper is een van de eerste sportuitrustingen die door de deuren van appartementen en eengezinswoningen is gegaan. Het is een oefening die de kuiten, dijen en billen traint. De stepper wordt, net als de elliptische trainer, voornamelijk gebruikt door het schonere geslacht. Voor de prijs van jeans kun je je bilspieren en dijen in enkele minuten per dag versterken. Zoals met elk apparaat, is dit een geweldige oefening zolang het regelmatig wordt gebruikt. Let op: Sommige low-end steppers zijn niet stabiel, kies een model dat zwaar en breed genoeg is.

 

Post a comment

Hoge korting!

Unavailable

Sold Out